top of page
Verhuur open-ended speelgoed
Klimrek met glijbaan - sawdust & rainbows

Dit is echt een topper in huis. Eindeloze mogelijkheden. Van the obvious klimmen en glijden tot een racebaan voor auto's en een brug waaronder de treintjes kunnen rijden. Maar kinders blijven kinders en na een tijdje in de woonkamer zijn ze er plots even mee... Uitgespeeld. En dat terwijl deze dingen niet goedkoop zijn, én best veel ruimte innemen. Bij Moetie kan je deze nu voor eventjes in huis halen (lees: huren). Kinders blij, ouders niet blut! Win-win!

Wat moet dat kosten?

  • €30,-/2 weken of €45;-/4 weken (catalogusprijs van deze set is €293,-)

  • Optioneel kan je er voor €5,- (ongeacht de periode) extra ook een balspel (catalogusprijs €39,99) bij huren die je op de glijbaan kan vijzen.

En vind je 'm echt héél leuk? Dan kan je hem gewoon gewoon meteen kopen via Blabloom, daar kocht ik 'm namelijk ook!

Stuur een mailtje naar mona@moetie.be met de weken (2 of 4) waarin je deze graag wil huren. Een week is steeds van maandag tot zondag. Terug brengen op maandag waar mogelijk. Voor andere belangrijke informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden van verhuur voor deze.

Verhuur co-sleeper

Omdat bepaalde babyspullen écht maar héél kort gebruikt worden, kan je vanaf nu een co-sleeper bij Moetie huren. Opgelet: dit is steeds afhankelijk van beschikbaarheid. Weet je ruim op voorhand dat je één wil huren? Pols dan al even naar de beschikbaarheid zodat je één kan reserveren.

Co-sleeper

Een co-sleeper. Je weet wel, zo een klein en handig bedje dat je zo tegen je eigen bed kan schuiven en bevestigen. Heel fijn tijdens die eerste maanden, want zo heb je jouw baby altijd dichtbij voor troosten en voeden. Vanaf 6 maanden oud wordt de co-sleeper vaak vervangen door een groter bedje omdat je baby dan een stuk beweeglijker is. 

Merk? Chicco

Wat moet dat kosten? 

  • €40,- /maand (bij huur per maand)

  • €30,- /maand (bij huur voor 3 maanden)

  • €25,- /maand (bij huur voor 6 maanden)

Extra informatie. Deze co-sleeper kan je huren inclusief matras en beddengoed (hoezen). Check hier alle voorwaarden.

bottom of page