top of page
Verhuur open-ended speelgoed
Klimrek met glijbaan - sawdust & rainbows

Dit is echt een topper in huis. Eindeloze mogelijkheden. Van the obvious klimmen en glijden tot een racebaan voor auto's en een brug waaronder de treintjes kunnen rijden. Maar kinders blijven kinders en na een tijdje in de woonkamer zijn ze er plots even mee... Uitgespeeld. En dat terwijl deze dingen niet goedkoop zijn, én best veel ruimte innemen. Bij Moetie kan je deze nu voor eventjes in huis halen (lees: huren). Kinders blij, ouders niet blut! Win-win!

Wat moet dat kosten?

  • €35,-/maand

Stuur een mailtje naar mona@moetie.be met de maand waarin je deze graag wil huren. Voor andere belangrijke informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden van verhuur voor deze.

Verhuur babyspullen

Omdat bepaalde babyspullen écht maar héél kort gebruikt worden, kan je vanaf nu een aantal handige babyspullen bij Moetie huren. Opgelet: deze optie is (voorlopig) enkel voor wie ook een tweedehands geboortelijstje bij Moetie legt en wordt besproken tijdens een intake gesprek.

Co-sleeper

Een co-sleeper. Je weet wel, zo een klein en handig bedje dat je zo tegen je eigen bed kan schuiven en bevestigen. Heel fijn tijdens die eerste maanden, want zo heb je jouw baby altijd dichtbij voor troosten en voeden. Vanaf 6 maanden oud wordt de co-sleeper vaak vervangen door een groter bedje omdat je baby dan een stuk beweeglijker is. 

Merk? Afhankelijk van wat beschikbaar is.

Wat moet dat kosten? (Prijs kan variëren afhankelijk van het merk, hieronder de 'vanaf' prijzen)

  • tussen €28,- en €35,- /maand (bij huur per maand)

  • tussen €18,-  en €25,- /maand (bij huur voor 3 maanden)

  • tussen €13,- en €20,- /maand (bij huur voor 6 maanden)

Extra informatie. Deze co-sleeper kan je huren inclusief matras en beddengoed (matrasbeschermer en hoezen). Check hier alle voorwaarden.

newborn set voor de tripp trapp

Met de newborn set van Stokke kan je baby'tje vanaf het begin gezellig mee aan tafel zitten. Je klikt het gewoon op de Stokke Tripp Trapp eetstoel! Opgelet: deze is enkel compatibel met de nieuwe modellen van de befaamde eetstoel.

Merk? Stokke - compatibel met de nieuwe modellen. Het model van de newborn set zelf (oud of nieuw) is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wat moet dat kosten?

  • €25,- /maand (bij huur per maand)

  • €12,5/maand (bij huur voor 3 maanden)

  • €8,5/maand (bij huur voor 6 maanden)

Extra informatie. Deze newborn set wordt verhuurd met hoes en speelboog (speeltje op aanvraag). Check hier alle voorwaarden.

bottom of page