top of page

een tweedehands geboortepakket op maat

Ben je zwanger? Wil je jouw toekomstige baby niet alleen duurzaam en preloved kleden, maar voel je ook wel wat voor een tweedehands baby-uitzet? Maar weet je TOTAAL NIET hoe je daaraan moet beginnen? Daar kan ik alvast voor een groot deel mee helpen. En je hoeft er eigenlijk héél weinig voor te doen. Zalig, toch?

 

Via Moetie kan je een heleboel items die je héél graag in huis wil voor de komst van je baby, eenvoudig en snel aanvragen in de vorm van een "Geboortepakket". Jij kiest wat erin gaat en wat niet. Of wil je het cadeau doen aan iemand anders? Ook tof! Doen!

20231206_103328.jpg

geboortepakket?

Jep. Omdat het soms een hele rompslomp kan zijn om zo veel mogelijk babyspulletjes tweedehands bijeen te zoeken, doe ik het gewoon voor jou!

Hoeveel tetradoeken heb ik nu eigenlijk nodig? Awel, ik maak een pakketje voor jou!

Welk speelgoed is geschikt voor het prille begin? En hoe begin ik eraan om dat tweedehands bijeen te zoeken? Geen probleem, ik regel dat! Bestel via dit formulier de items die jij wil, en ik zoek ze samen voor jou. Helemaal op maat én erna gewoon geleverd bij jou thuis via de post.

Wil je ook graag alles op een online geboortelijst zodat vrienden en familie meteen kunnen bijleggen? Ook daarmee kan ik helpen!

Hoe werkt het?

 

Schermafbeelding 2023-10-13 om 17.25.59.png
1. Vul het aanvraagformulier in

Geef jouw stijl/smaak door en selecteer welke items in jouw geboortepakket mogen.

20231004_110119.jpg
2. pakket wordt op maat samengesteld

Na bevestiging via mail en betaling, ga ik op zoek naar spulletjes op maat voor jullie geboortepakket. Indien gewenst, zet ik alles ook op een online geboortelijst. 

Schermafbeelding 2023-10-13 om 17.25.59.png
3. aan huis geleverd

Na ca. 1 maand ontvangen jullie alle items van jouw geboortepakket met de post. Fris gewassen en al, za-lig! 

WELKE SPULLEN KUNNEN IN HET PAKKET?

WAT KAN IN PAKKET (2)_edited.jpg
bottom of page