top of page

visie

17899587458848849.webp

duurzaam

Tweedehands kinderkleding kopen is hip! Kledij een tweede leven en tegelijk iets goeds doen voor onze planeet, aan deze visie wil ik met Moetie een steentje bijdragen. Bovendien kom je op de tweedehands markt écht de leukste en meest unieke stuks tegen. En nothing beats die zoektocht naar toffe kledingstukken voor de mini’s, al zeg ik het zelf. Moetie verkoopt (h)eerlijke tweedehandskledij- en speelgoed voor baby’s en kinderen. Voor de mama’s en papa’s die hopen kledij en speelgoed hebben liggen, maar helemaal geen zin om deze te proberen verkopen op de zoveelste rommelmarkt of facebookgroep, is Moetie de ideale oplossing. 

 

Ook wat betreft de verzending van de stuks, wil ik op een zo duurzaam mogelijke manier werken. Ik verpak in dozen die ik zelf nog heb liggen. Het kan dus goed zijn dat je bestelling verschijnt, verpakt in een Pampers-doos (want ja, daar heb ik wel wat van liggen met twee mini’s in huis).

jordan-nix-CkCUvwMXAac-unsplash.jpg

genderneutraal

Ik maak ook bewust de keuze om alle kleding in de webshop op een genderneutrale manier te organiseren. “Blauw is voor jongens en roze is voor meisjes”, is dus een uitspraak die je mij nooit zal horen zeggen. Dit wil niet zeggen dat ik geen jurkjes zal aanbieden. Wat dit wel wil zeggen is dat jurkjes onder “jurkjes” komen te staan, en niet onder de categorie “meisjes”. Ook zal ik bij de selectie van kledij geen stuks kiezen met zeer genderspecifieke teksten (bv. “Stoere jongen” of “Cute girl”).

20220714_142707.jpg
Newborn baby kleding

back to basics

Tot slot biedt Moetie ook die ‘saaie basics’ aan. Niets handiger dan een bundeltje met basisstuks, zeker in die newborn fase. Want eerlijk, op sommige dagen moet de ene body na de andere de was in. En bovendien betrap ik mezelf er ook vaak op dat ik ‘een set basic body’s’ al snel in de fast fashion winkels ga kopen. Want dat heb je inderdaad soms snel nodig.  Daarom bied Moetie ook witte body’s, basic pyjama’s, handige broekjes, enzovoort, per maat en in setjes aan. Dit kan van verschillende merkjes zijn. Het moeten niet altijd die speciale stuks zijn die tweedehands gekocht worden.

Zelf kledij om te verkopen?

Geloof je ook in de visie van Moetie en wil je zelf enkele stuks verkopen op onze website? Lever eenvoudig jouw tweedehands kinderkleding in regio Gent/Lievegem.

bottom of page