top of page
 • Wordt er rekening gehouden met mijn smaak?
  Ja, het is een geboortepakket op maat. Dus ik tracht rekening te houden met jullie smaak. Hier geldt wel: hoe meer ik weet, hoe beter. Deel dus gerust foto's van Pinterest-borden, kleurpaletten enzovoort. Waar ik echter géén rekening mee kan houden is "deze specifieke mobiel van Little Dutch" bijvoorbeeld. Ik ga rekening houden met stijl/smaak/kleur, maar het is voor mij niet haalbaar om heel specifieke stuks te beloven. Hier geldt: laat het toe om je ook wat te laten verrassen!
 • Kan ik extra zaken toevoegen aan het geboortepakket die niet op de lijst staan?
  Ik beperk me tot de stuks die op de lijst staan. Je kan wel de aantallen ervan kiezen.
 • Hoe verloopt de betaling?
  Nadat alle wensen voor het pakket duidelijk zijn, vraag ik om het volledige bedrag over te schrijven. Betaling gebeurt dus op voorhand en niet achteraf.
 • Wat als een stuk uit het pakket niet naar mijn wens is?
  Hoewel ik zo veel mogelijk rekening zal houden met jullie stijl, kan het zijn dan jullie niet alles even mooi vinden. Helaas is dit geen reden om deze stuks te retourneren. Enkel bij duidelijke schade* die niet vermeld werd, of een verkeerde maat zal ik retours aanvaarden. Het is en blijft een beetje een verrassing. *hele lichte gebruikersschade eigen aan een tweedehands product horen hier niet onder. Ik vermeld ook elk defectje zo goed als kan!
 • Kan alles ook op een online geboortelijst gezet worden?
  Ja, dat kan! Indien gewenst, fotografeer ik alle stuks en plaats ze voor jou op een lijstje van Yes Baby Hier vraag ik wel een extra administratieve kost voor. Jullie kunnen dit lijstje dan eigenhandig aanvullen. Wensen jullie dat het lijstje ook verschijnt op mijn eigen website (bv. als verwijzing op jullie geboortekaartje?), geef dit dan ook even door.
 • Zijn de pakketten regiogebonden?
  Neen, de stuks verlenen er zich toe om verzonden te worden. Vanaf €75 is verzending gratis. Ophalen in Vinderhoute blijft uiteraard ook een optie.
 • Zullen alle items reeds gewassen zijn?
  Jep. Gewassen en gecontroleerd. Meteen klaar voor gebruik.
 • Waarom werk je met vaste prijzen?
  Voor de eenvoud. Deze prijzen zijn een gemiddelde van de nieuwprijs op de markt. Je mag voor deze prijs een kwalitatief stuk verwachten naar waarde. Ik probeer zo veel mogelijk merken en niet-merken te mixen (bv. bij de tetradoeken) zodat jullie zeker waar krijgen voor jullie geld.
 • Kan ik nog steeds babyspullen verkopen aan jou?
  Ja dat kan! Al gaat dit nu enkel over de stuks die in het pakket kunnen komen:
 • Kan ik zo'n geboortepakket cadeau doen?
  Euh, duh, natuurlijk! Hoe tof, zelfs! Jullie kunnen een pakket aanvragen, en ik stuur het met plezier op naar de persoon die het zal ontvangen. Zo hoef je zelf niks te doen, dubbel zalig, toch?
 • Hoe lang duurt het voor ik mijn pakket zal ontvangen?
  Omdat dit pakket op maat is, zal je een periode moeten rekenen waarbij ik alle spulletjes voor jou bijeenzoek en samenstel. Reken op een kleine maand. Bestel dus zeker op tijd!
bottom of page