top of page

een tweedehands geboortelijst met moetie

Ben je zwanger? Wil je jouw toekomstige baby niet alleen duurzaam en preloved kleden, maar voel je ook wel wat voor een volledige tweedehands baby-uitzet? Maar weet je TOTAAL NIET hoe je daaraan moet beginnen?

 

Daar wil ik je bij helpen! Heel graag zelf!

Moetie biedt namelijk ook tweedehands geboortelijsten aan. Ik help je persoonlijk bij het samenstellen én uitzoeken van jouw geboortelijst. Meer tijd voor jou om je mentaal voor te bereiden op de komst van de mini-me. Alles wordt een maand voor de verwachte geboortedatum bij jou geleverd.

 

Oh, en lekker goedkoop! Want tweedehands kinderspullen koop je aan 50% van de nieuwprijs. Dit is mijn richtlijn.

20220714_160122_edited.jpg

hoe werkt dat?

Even kennismaken!

Voel je wel wat voor een tweedehands geboortelijstje? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende afspraak. Idealiter rond 15-20 weken in de zwangerschap. Ik luister naar jouw noden en we kijken welke spullen ik voor jou tweedehands kan uitzoeken. Liever ook wat nieuwe (duurzame) spullen op jouw lijstje? Kraamkost? Iets helemaal anders? Dat kan! Ik werk met de online geboortelijstjes van Yes Baby, en deze maken dit allemaal mogelijk! 

 

Tweedehands kopen gaat niet om kwantiteit. Ik wil jou dus geenzins kinderspullen laten aankopen die jij niet nodig hebt. Vanuit eigen ervaring kan ik je zeker al wat tips geven, maar de keuze blijft in jouw handen. Via een moodboard wil ik jouw smaak leren kennen, en hier zal ik rekening mee houden. 

2

joepie, aan de slag!

Ik doe m’n ding en snuister de tweedehandsmarkt af om alle spullen voor jullie uit te zoeken. Onderweg houd ik jullie zeker op de hoogte. Is iets niet helemaal jouw smaak? In sommige gevallen kan ik een aantal spullen helemaal pimpen tot het wel jouw ding is!

3

nesting-time!

Eén maand voor de geboorte (lees: uitgerekende datum), bezorg ik alle verzamelde spullen aan huis. Bepaalde zaken liever wat vroeger? Alles is bespreekbaar!

4

het vierde trimester ❤️

Joepie! Daar is de baby! Jouw persoonlijk geboortelijstje gaat open en jullie vrienden en familie kunnen naar hartenlust alle zorgvuldig gekozen spulletjes voor jou aankopen! 

bottom of page